Το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου στή Χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή 2015

Μιά πολύ καλή παρουσίαση ?πό τό 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου πού ?πισκεφτηκε τίς φυλακές καί δώρησε χαρά στούς ?γκλείστους μέ πρωτοβουλία το? Καθηγητή Θεολόγου Ε.Κ.Κ.Ν. Κορίνθου κ. Χρήστου Ρουμελιώτη.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το ΕΚΚΝ Κορίνθου

Συνέχεια δόθηκε την Τρίτη (5/5) στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να επισκέπτεται το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.
Ακολουθώντας τους Γιώργο Διαμαντάκο, Μιχάλη Λούντζη, Γιώργο Παπαγιάννη, Αντώνη Κόνιαρη και ΝτεΜάρκους Νέλσον ο νεαρός φόργουορντ του «τριφυλλιού» έγινε ο έκτος πρεσβευτής του προγράμματος «Basketball is everywhere».
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος, καθώς και να τους περάσει τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας, τα οποία προάγει ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ. Οι νεαροί κρατούμενοι του Καταστήματος συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.

Αντώνης Κόνιαρης - One Team - Basketball is Everywhere

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχίστηκε χθες (14/4) το απόγευμα στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Ο Αντώνης Κόνιαρης διαδέχθηκε τους Γιώργο Διαμαντάκο, Μιχάλη Λούντζη και Γιώργο Παπαγιάννη και έγινε έτσι ο τέταρτος «πρεσβευτής» του προγράμματος «Basketball is everywhere». Ο 17άχρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Κόρινθο, έπαιξε μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος, αλλά κυρίως πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι νεαροί κρατούμενοι του Καταστήματος συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και αισθάνομαι τιμή και υπερηφάνεια που συμμετείχα σε αυτό μαζί με την ομάδα μου. Χάρηκα που έπαιξα με τα παιδιά και μίλησα μαζί τους», τόνισε ο Αντώνης Κόνιαρης και συνέχισε: «Θεωρώ πως και οι δύο πλευρές κερδίζουν μέσα από αυτό το πρόγραμμα. Τα παιδιά γιατί περνούν κάποιες ευχάριστες ώρες και ξεφεύγουν από την καθημερινότητά τους, λαμβάνοντας παράλληλα τα μηνύματα που διέπουν τον αθλητισμό, όπως είναι η ομαδικότητα και η επιμονή για την επίτευξη του στόχου, ενώ και εμείς, οι παίκτες, γινόμαστε πλουσιότεροι σε εμπειρίες. Αντιλαμβανόμαστε με τον καλύτερο τρόπο πως είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη».

Να υπενθυμίσουμε πως το πρόγραμμα «Basketball is Everywhere» ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει με 7 παίκτες στις 8 εβδομάδες που θα διαρκέσει. Μέσα από αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει την κοινωνική ευαισθησία, την αξία της συνεργασίας και περνά πολύπλευρα κοινωνικά μηνύματα.

Ο DeMarcus Nelson για το ΕΚΚΝ Κορίνθου

Το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου επισκέφτηκε την Τετάρτη (29/4) ο ΝτεΜάρκους Νέλσον» στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - «Basketball is everywhere», στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Αμερικάνος γκαρντ του «τριφυλλιού», που είναι και ο Πρεσβευτής του προγράμματος One Team της Euroleague, ήταν ο πέμπτος κατά σειρά παίκτης που επισκέφτηκε το σωφρονιστικό κατάστημα διαδεχόμενος τους Γιώργο Διαμαντάκο, Μιχάλη Λούντζη, Γιώργο Παπαγιάννη και Αντώνη Κόνιαρη.
Ο Νέλσον είχε την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών), να συνομιλήσει μαζί τους καθώς και να περάσει μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας, τα οποία πρεσβεύει ο αθλητισμός. Από μέρους τους οι νεαροί κρατούμενοι του Καταστήματος συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στο πρόγραμμα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος για το ΕΚΚΝ Κορίνθου

H KAE Παναθηναικός συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» με έναν ξεχωριστό τρόπο, καθώς επελέγη το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου για την εφαρμογή του.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος ήταν ο πρώτος «πρεσβευτής» του προγράμματος, καθώς βρέθηκε στην Κόρινθο,
έπαιξε μπάσκετ με τους τροφίμους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος και κυρίως πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι νεαροί συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.