ΑΡΧΙΚΗ

Με «One Team» της Ευρωλίγκα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ

 

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

Η εβδομάδα που διανύουμε (28/11 με 4/12) είναι αφιερωμένη στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team», από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξένησε τη Δευτέρα 28/11 στο ΟΑΚΑ νεαρούς κρατουμένους από το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Έπειτα από ειδική άδεια που έλαβαν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, οι ανήλικοι κρατούμενοι έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα των «πράσινων» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας Carna.

Μετά το τέλος την αναμέτρησης, επισκέφτηκαν τους αθλητές του Παναθηναϊκού Superfoodsστα αποδυτήρια και είχαν την ευκαιρία να τους συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η συμμετοχή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team - Basketball is Everywhere» θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 με επισκέψεις αθλητών της ομάδας μας στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, προκειμένου να προσφέρουν ελπίδα σε αυτά τα παιδιά και να τους μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Γιατί το μπάσκετ είναι παντού!