ΑΡΧΙΚΗ

Ξανά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων ο Παναθηναϊκός

Για δεύτερη χρονιά επισκεύτηκε το Κατάστημα Κράτησης Κορίνθου ο Παναθηναικός στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματος «One Team- Basketball is everywhere».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

?Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης One Team τηςEuroleague. Η ξεχωριστή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, θα συνεχιστεί και φέτος.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος με το πρόγραμμα ?One Team ? Basketball is everywhere? η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει ξεχωριστά μηνύματα στους ανήλικους κρατούμενους του Καταστήματος (ηλικίας 15-18 ετών), αυτά της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού. Οι επισκέψεις θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες (η πρώτη πραγματοποιήθηκε χτες 16/2) και θα έχουν διαφορετική θεματολογία, ώστε πέρα από τα παραπάνω μηνύματα ο στόχος είναι να φέρουν τους ανήλικους κρατούμενους σε επαφή με πρότυπα ζωής, τους αθλητές μας

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρσι, δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές και ήταν ένα από τα καλύτερα προγράμματα της Euroleague. Μάλιστα στα πλαίσια του ετήσιου meeting του One Team στη Βαλένθια (Οκτώβριος 2015), αποτέλεσε παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες με ειδική μνεία και ανάλυσή του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι δίπλα σε αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη μας και ότι στο χώρο του μπάσκετ δε χωράνε διακρίσεις. Basketball is Everywhere!!!?